22 BET, suurimmat kertoimet verkossa!
pelata

Jalkapallon MM-kisat – Brasilia ja Kroatia tekevät työnsä ja varmistavat karsinnan

Brasilia pääsee MM-kisoihin

Kroatia selviytyi MM-kisojen puolivälieristä vasta Japania vastaan ​​rangaistuslaukauksen jälkeen. Kokouksen varsinainen peliaika päättyi tulokseen 1-1, sillä juuri Japani näytti vaativammalta vihreällä kentällä koko haasteen suurimman osan.

Japanilaiset siirtyivät johtoon ottelun 43. minuutilla Maedan kautta, joka käytti hyväkseen hetken hämmennystä Kroatian puolustuksessa. Tapaamisen ensimmäinen puoliaika päättyi aasialaisten etuun, mutta toisessa Kroatia lisäsi pelin vauhtia merkittävästi tasoitusmaalia etsiessään. Jälkimmäinen tulisi hyvin nopeasti, vain 10 minuuttia toisen puoliajan alun jälkeen. Ivan Perisic käytti kaiken irti Dejan Lovrenin keskityksestä ja lähetti pallon verkkoon kauniilla puskulla.

Varsinainen peliaika päättyi 1-1-tasapeliin, mutta edes ylimääräiset 30 minuuttia eivät tuottaneet mitään uutta Al Janoub -stadionilla. Tästä syystä joukkueet siirtyivät rangaistuspisteeseen. Tässä vaiheessa kroatialaiset säästyivät maalivahti Livakovicilta, joka tyrmäsi näyttävästi Takumi Minaminon, Kaoru Mitoman ja Yoshidan rangaistuspotkuja. Kroatia voitti lopulta rangaistuspotkusta 11-3 ja eteni näin jälleen MM-kisojen puolivälieriin.

Toisaalta Brasilia tuhosi Etelä-Korean lukemin 4-1, eikä koskaan epäillyt pätevyyttä. Maalien lisäksi ero oli selvä kentällä, sillä brasilialaiset eivät koskaan taistelleet häiritä Korean puolustusta. Ensimmäisen maalin teki 7. minuutilla Real Madridin supertähti Vinícius Júnior. Vain 4 minuuttia myöhemmin erotuomari tuomitsi brasilialaisten hyväksi rangaistuspotkun, jonka Neymar muutti helposti maaliksi. Brasilian kaksi muuta maalia tekivät Richarlison ja Lucas Paquetá, myös ensimmäisellä puoliajalla.

Toisessa brasilialaiset hidastivat pelin vauhtia melko mukavasta tuloksesta lähtien. Sillä välin Korea löysi lohdutusmaalin 76. minuutilla, kun Paik Seung-ho teki maalin upealla laukauksella. Joka tapauksessa siihen päättyi korealaisten seikkailu Qatarissa.